Vanlige spørsmål

Er neseoljen behagelig å bruke?
Vi hører ofte av våre kunder at den velkomponerte blandingen av urteoljene har en avslappende effekt og en behagelig duft som sammen gir en deilig følelse av velbehag.

Er det noen bivirkninger ved bruk av neseoljen?
Den lave konsentrasjonen av eteriske bio-oljer uten noen kjemiske konserveringsmidler gir ingen bivirkninger (obs-hvis det foreligger allergi mot en eller flere av urtene må det vises forsiktighet under utprøving).

Skaper Dr. Bentsens Neseolje fysisk avhengighet?
Neseoljen har ingen stimulerende effekt på sentralnervesystemet, har derfor ingen vanedannende effekt og skaper heller ingen fysisk avhengighet.

Virker neseoljen oppfriskende?
Dr. Bentsens Neseolje som er et 100 % biologisk produkt har en lav konsentrasjon av biologiske oljer som ikke irriterer det sensible nervesystemet i nesen og føles derfor oppfriskende.

Åpner neseoljen bihuler og nesekanaler?
Ja. Den velbalanserte blandingen av de eteriske oljer i Dr. Bentsens Neseolje stimulerer nervetrådene som får blodårene til å trekke seg sammen og har derved en avsvellende effekt.

Kan Dr. Bentsens Neseolje brukes av barn?
Dr. Bentsens Neseolje kan brukes av barn fra 1-års alderen, neseoljen kan smøres på UNDER nesen UTVENDIG på barnet, lindrer forkjølelsessymptomene og reduserer snørrproduksjonen.

Kan Dr. Bentsens Neseolje brukes av gravide?
Ja. Ved graviditet er det normalt at kvinner som følge av hormonforandringer som igjen forandrer væskebalansen får tetthetsfølelse i nesen. Dr. Bentsens Neseolje er 100 % biologisk, er framstilt av naturlige biologiske oljer og helt uten kjemiske konserveringsmidler.

Velvære i hver dråpe?
Ved bruk av Dr. Bentsens Neseolje oppleves duften av den velbalanserte blandingen av eteriske oljer som behagelig og en følelse av velvære oppstår.

Hvor produseres Dr. Bentsens Neseolje?
Produksjonen av neseoljen skjer i et anerkjent og grønt laboratorium i Provence i Sørfrankrike. Dr. Bentsens Neseolje består kun av naturlige biologiske oljer, har ingen konserveringsmidler og er derfor trygg, organisk og behagelig.

Hjelper Dr. Bentsens Neseolje mot rennende nese?
Rennende nese blir ofte kalt Gammelmannsnese-rhinitis vasomotrica (latin).

Mange og særlig eldre, plages ofte med rennende nese. Typiske situasjoner er når man går ut fra et varmt rom og ut i kulda – eller omvendt og når man er lett forkjølet. Slimhinnene i nesa klarer ikke å regulere vannhusholdningen og så renner det blankt sekret.

Er neseoljen trygg å bruke?
Etter mange år som øre-nese-hals-spesialist savnet Dr. Bentsen i sin kliniske hverdag et naturlig men effektivt middel som kunne hjelpe hans pasienter mot bl.a. postoperative ubehag og andre problem i de øvre luftveier. Etter år med eksperimentering på sitt laboratorium med forskjellige eteriske oljer som også hundrevis av hans pasienter underveis fikk gleden av å bruke, kom han så fram til dagens velbalanserte neseolje som nå er tilgjengelig for det norske publikum.

 

– Dr. Bentsens Neseolje –

fagkunnskap – erfaring – trygghet