Jeg var lei av såre og hovne neseslimhinner. Etter lang tids bruk av medisinsk nesespray, som tørket ut neseslimhinnene, hadde jeg personlig interesse av å finne ett nytt alternativ. Jeg prøvde neseolje fra apotek som jeg ikke var tilfreds med. Jeg fikk prøvd Dr. Bentsens Neseolje og oljen åpnet opp, roet ned og smurte neseslimhinnene mine.

Når jeg bruker Dr Bentsens nesespray morgen og kveld puster jeg bedre, er mer åpen i bihulene og jeg våkner ikke på natten som før og er potte tett i nesen. Derfor er også nattesøvnen blitt betydelig bedre. I tillegg er plagsomme sår rundt nesen nesten ikke ett problem lengre.

Jeg ble så fornøyd at jeg ønsket å dele denne erfaringen med mine kunder i Oasen Spa i Narvik. Det er daglig etterspørsel etter oljen i klinikken.

At Dr. Bentsens neseolje er laget av 100 % biologiske oljer, dufter deilig, gir følelse av velvære er ett ekstra pluss for meg. Oljen er helt uten kjemiske tilsetninger og i tillegg er det ingen bivirkninger.

Kunder som har prøvd Dr. Bentsens neseolje hos oss gir oss gode tilbakemeldinger. Tett nese og tørre slimhinner er blitt bedre, sår i huden rundt neseåpningen er blitt bra og en har til og med meldt fra om at dotter i ørene ble borte ved bruk av sprayen. Kundene kommer tilbake og kjøper mer til seg selv, til familie og til sine nærmeste.

Mai-Britt Tingvoll Bolle
Hud – og kroppsterapeut, permanent makeup-artist,
dermatologisk sykepleier og medeier i Oasen Spa, Kongensgt 34 i Narvik.